Uprzejmie informujemy, że uruchomiliśmy dla Państwa możliwość wykonania w trybie pilnym kolejnych badan:

Wyszukaj badania

W polu poniżej wpisz nazwę lub fragment nazwy badania:

Żywność

Lista badań w dziale: Żywność

B 8 Chmiel
B 312 Laktoza
F 1 Jajko kurze - białko
F 2 Mleko (pasteryzowane)
F 3 Dorsz
F 4 Pszenica – mąka
F 5 Żytnia mąka
F 6 Jęczmienna mąka
F 7 Płatki owsiane
F 8 Kukurydziana mąka
F 9 Ryż
F 10 Sezam – ziarno
F 11 Gryka
F 12 Groszek
F 13 Orzeszek ziemny
F 14 Soja – nasiona
F 15 Fasola biała
F 16 Orzech włoski
F 17 Orzech laskowy
F 18 Orzech brazylijski
F 19 Kasztan jadalny
F 20 Migdał
F 21 Śledź
F 22 Pstrąg
F 23 Krab (cancer pagurus)
F 24 Krewetka (pandalus borealis)
F 25 Pomidor
F 26 Wieprzowina
F 27 Wołowina
F 28 Sałata Iceberg
F 29 Banan
F 30 Gruszka
F 31 Marchew
F 32 Cytryna
F 33 Pomarańcza
F 34 Mandarynka / Klementynka
F 35 Ziemniak
F 36 Kokos
F 37 Małż jadalny
F 38 Szpinak
F 39 Borówka czarna / Czarna jagoda
F 40 Tuńczyk
F 41 Łosoś
F 42 Endywia
F 43 Dodatki do pieczenia
F 44 Truskawka
F 45 Roquefort
F 46 Papryka (zielona)
F 47 Czosnek (świeży)
F 48 Cebula
F 49 Jabłko (zielone)
F 50 Winogrona
F 51 Soja – śruta
F 52 Czekolada
F 53 Brzoskwinia
F 54 Żelatyna, bydlęca
F 55 Węgorz
F 56 Łosoś tarlak
F 57 Kaczka
F 58 Gęś
F 59 Kasza manna
F 60 Zielone żyto [Grünkern]
F 61 Melon
F 62 Kalafior (gotowany)
F 63 Wołowina (gotowana)
F 64 Rzeżucha
F 65 Soczewica
F 66 Por
F 67 Ovalbumin
F 68 Ovomucoid
F 69 Jogurt
F 70 Ser szwajcarski
F 71 Langusta
F 72 Ananas
F 73 Wiśnia
F 74 Mech irlandzki
F 75 Jajko kurze - żółtko
F 76 alpha-Laktoglobulina
F 77 beta-Laktoglobulina
F 78 Kazeina
F 79 Gluten
F 80 Homar
F 81 Cheddar-Ser
F 82 Ser pleśniowy
F 83 Kurczak
F 84 Kiwi
F 85 Seler
F 86 Pietruszka
F 87 Arbuz
F 88 Baranina / mięso jagnięce
F 89 Musztarda
F 90 Słód
F 91 Mango
F 92 Grapefruit
F 93 Kapusta
F 94 Camembert
F 95 Kawa
F 96 Herbata [rumianek]
F 97 Kakao
F 98 Siemię lniane
F 99 Herbata [czarna]
F 100 Sałata
F 101 Żelatyna, wieprzowa
F 102 Kalarepa
F 103 Pekan, orzesznik
F 104 Kazeina-Hydrolizat
F 105 Skrobia ziemniaczana
F 106 Serwatka-Hydrolizat
F 107 Pektyna
F 108 Brukselka
F 109 Kokos suszony
F 110 Rak (astacus astacus)
F 112 Soja-Hydrolizat
F 114 Słonecznik – ziarno
F 115 Ślimaki
F 116 Mleko (surowe)
F 117 Mąka ziemniaczana
F 119 Karp
F 121 Kukurydza słodka
F 122 Oliwka czarna
F 125 Herbata [mięta]
F 126 Mięta
F 127 Grzyby, pieczarki
F 128 Mak
F 130 Indyk
F 131 Awokado
F 132 Fasola zielona
F 133 Ogórek
F 134 Brokuł
F 136 Burak czerwony
F 137 Szparagi
F 140 Proso
F 141 Koper [świeży]
F 142 Kozibród
F 144 Orzeszek pistacjowy
F 145 Figa
F 147 Herbata [Hibiskus]
F 148 Śliwka
F 150 Edamer
F 151 Cukinia
F 152 Morela
F 153 Pszenica – otręby
F 154 Mąka świętojańska
F 155 Wanilia
F 156 Malina
F 158 Orzech nerkowca
F 159 Ciecierzyca pospolita
F 160 Sardynka
F 161 Mątwa, atlantycka
F 162 Sola
F 163 Szczupak
F 164 Ryba miecz
F 165 Cielęcina
F 166 Fenkuł
F 167 Mięso królicze
F 168 Mleko w proszku
F 169 Mleko (gotowane / UHT)
F 170 Nektaryna
F 171 Porzeczka, czerwona i czarna
F 172 Karczoch
F 173 Kurek
F 174 Makrela
F 175 Jeżyna
F 176 Oberżyna
F 177 Ostryga
F 178 Skorupiaki
F 179 Papaja
F 181 Rekin
F 182 Żurawina
F 183 Pszenica orkisz
F 184 Konina
F 185 Kapusta czerwona
F 186 Płastuga
F 189 Żyto – otręby
F 190 Jęczmień – otręby
F 191 Dynia
F 192 Przepiórka
F 193 Kapusta kwaszona
F 194 Chilli
F 196 Halibut
F 197 Pini [ziarno]
F 198 Gouda
F 199 Rodzynki
F 200 Borowik prawdziwy
F 201 Kurka jadalna
F 202 Ser owczy
F 203 Granat
F 204 Owoc męczennicy, passiflory
F 205 Ser z koziego mleka
F 206 Fasola czerwona
F 207 Herbata [koper włoski]
F 208 Kapusta chińska
F 210 Pszenica – śruta
F 213 Rabarbar
F 214 Rzodkiewka
F 215 Skrobia kukurydziana
F 216 Agar-Agar
F 217 Soja – białko
F 218 Lecytyna
F 219 Kozie mleko
F 220 Sardela
F 221 Bambus – pędy
F 222 Pestki dyni
F 227 Dziczyzna
F 228 Mięso z dzika
F 230 Kawior
F 231 Liczi
F 232 Diabeł morski
F 233 Kapusta włoska
F 234 Cykoria
F 235 Agrest
F 247 Miód
F 251 Rzodkiew
F 286 Mleko kobyle
F 297 Guma arabska
F 298 Traganek
F 311 Erytrozyna B
F 312 Tartrazyna
F 313 Żółć kwinolinowa
F 334 Chrzan
F 350 Zając
F 400 Jajko (całe kurze)
FX 1 ORZECHY Orzeszek ziemny, Orzech laskowy, Orzech brazylijski, Migdał, Orzech włoski, Kokos
FX 2 MĄKI Owies, Żyto, Pszenica, Kukurydza, Gryka
FX 3 SKORUPIAKI/ RYBY Dorsz, Krewetki, Łosoś, Małż jadalny, Tuńczyk
FX 5 WARZYWA 1 Groszek, Marchew, Fasola biała, Ziemniak
FX 6 WARZYWA 2 Pomidor, Szpinak, Kapusta białą, Papryka
FX 7 WARZYWA 3 Soja-nasiona, Cebula, Seler, Pieczarki
FX 8 MIĘSO Wieprzowina, Wołowina, Baranina / Mięso jagnięce
FX 9 OWOCE 1 Banan,Pomarańcza, Jabłko, Brzoskwinia
FX 10 OWOCE 2 Gruszka, Cytryna, Truskawka, Ananas
FX 11 SERY Ser pleśniowy, Edamer, Cheddar
FX 12 MIĘSO DROBIOWE Kaczka, Gęś, Kurczak, ndyk
K 83 Guarkernmehl
K 301 p-OH-Benzoesäureethylester
K 302 p-OH-Benzoesäurebutylester
K 303 p-OH-Benzoesäurepropylester
K 304 Kwas benzoesowy A
K 305 Kwas benzoesowy B
K 306 Kwas p-aminobenzoesowy
K 307 Kwas salicylowy
K 308 Kwas sorbinowy
M 44 Drożdże piekarskie
O 75 Mleko kobiece
S 1 Anyż
S 2 Curry
S 3 Kminek
S 4 Liść laurowy
S 5 Gałka muszkatołowa
S 6 Papryka
S 7 Pieprz, czarny
S 8 Cynamon
S 9 Oregano
S 10 Bazylia
S 11 Koper
S 12 Szczypiorek
S 13 Tymianek
S 14 Majeranek
S 15 Chilli pierprz
S 16 Goździk
S 17 Kolendra
S 18 Szałwia
S 19 Melisa
S 20 Lubczyk
S 21 Jałowiec
S 22 Cząber
S 23 Trybula
S 24 Rozmaryn
S 25 Imbir
S 26 Pieprz, zielony
S 27 Estragon
S 28 Kardamon
S 29 Piment, pieprz angielski
S 47 Czosnek (gotowany)
S 225 Glutaminian
SX 1 PRZYPRAWY 1 Anyż, Curry, Kminek, Czosnek
SX 2 PRZYPRAWY 2 Liść laurowy, Papryka, Pieprz, Musztarda
SX 3 PRZYPRAWY 3 Gałka muszkatołowa, Papryka, Pieprz, Glutaminian